Szolgáltatások
KRP Solutions
Komplex egyedi megoldásokon alapuló informatikai és biztonságtechnikai szolgáltatások

SZOFTVERFEJLESZTÉS


IT OUTSOURCING


CLOUD SOLUTIONS


WEB FEJLESZTÉS


EGYEDI BELÉPTETŐ RENDSZEREK


IP VIDEOMEGFIGYLŐ RENDSZEREK


BEHATOLÁSJELZŐ RENDSZEREK


GPS TRACKING
Egyedi megoldásokon alapuló szoftverek fejlesztése
Szoftverfejlesztés
A tervezés folyamatától kezdve szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy számukra olyan egyedi szoftveres megoldásokat alakítsunk ki, amely minden igényt kielégít. A szoftverintegrációt földi illetve felhő alapokon, történik a vállalati környezetben, amely a legergonomikusabb használatot teszi lehetővé. A folyamatos fejlesztések, szoftverkövetéssel segítjük az ügyfeleink számára fejlesztett szoftverek naprakész állapotát…
Kérjen ajánlatot!

KapcsolatIT Outsourcing
Szervezze ki informatikai feladatait
Szervezze ki informatikai feladatait rendszereinek üzemeltetését, mellyel időt és költséget csökkent vállalkozása számára. A mai vállalkozások egyik kulcsa a kiszolgáló informatikai rendszerek és ennek folyamatos működése. Az informatikai rendszerek támogatására és karbantartására irányuló szolgáltatások kiszervezése egy egyszerű és hatékony megoldás a költségek átláthatósága és az infrastruktúra teljesítményének növelése érdekében.

Kérjen ajánlatot!

KapcsolatIT megoldások
további szolgáltatások

  • Rendszerfejlesztés
  • rendszerintegráció
  • IT hálózatok kiépítése és üzembehelyezése, kis-, közép- és nagyvállalatok részére
  • Egyedi ügyfél igények alapján kialakított komplex informatikai rendszerek
  • Rendszergazdai szolgáltatások
  • Webfejlesztés
  • Eszközbeszerzés
  • Oktatás, tanácsadás

Kérjen ajánlatot!

KapcsolatCloud Solutions
Manapság az innovatív informatikai megoldások alkalmazása elengedhetetlen alappillére egy mai modern vállalkozásnak. A felhő alapú technológiákkal, költségeket csökkenthet, skálázhatóságot, magas rendelkezésre állást biztosíthat vállalkozása számra.

Kérjen ajánlatot

KapcsolatBiztonságtechnika
Szolgáltatások
IP videómegfigyelő rendszerek – Az IP alapú videó megfigyelő rendszerek a mai modern innovatív biztoságtechnika megoldások egyik kiinduló pontja. Szinte nincs olyan vállalkozás, amely megfelelő szintű technológiai, létesítmény megfigyelésére ne lenne ilyen rendszerre szükség.

Behatolásjelző rendszerek – Objektumok védelmének alapja a megfelelő behatolásjelző rendszer alkalmazása. Ügyfeleim részére vezetékes, illetve modern vezetéknélküli technológiával kiépített rendszereket helyezek üzembe, illetve ezeknek a rendszereknek a karbantartásával foglalkozom a hosszútávú működés érdekében.

Beléptető rendszerek – Kis, közép és nagyvállalatok gördülékenyen felügyelt személy, illetve jármű mozgására és nyilvántartására, védetett területek belépésének korlátozására igyekszem kialakítani beléptető rendszereket. Integrált megoldásokat dolgozom ki mely biztonságtechnikai rendszerek szinergiában tudjanak együttműködni.

GPS tracking – Járműkövető rendszerek kiépítése és programozása a felhasználási terület, illetve igény szerint. Egyedi kialakítások kivitelezése, felügyelete (GPS alapú járőrellenőrző rendszer).

Rendszámfelismerő rendszerek – beléptető rendszerrel integrált járműellenőrző rendszerek kialakítása a felhasználási terület és az ügyfél igényeik alapján.

Kapumozgató rendszerek és automatizált megoldások – a kivitelezéstől a beüzemelésig, szükség esetén automatizált megoldások kialakításával (gsm alapú vagy okostelefonnal történő vezérlés).

Egyedi megoldások – A felmerülő ügyfél igények kiszolgálásnak érdekében igyekszem ennek eleget tenni, komplex megoldásokkal, az mobil internet eléréssel rendelkező önellátó napelemes videómegfigyelő rendszerektől az egyedi biometrikus értékfelügyeleti rendszerekig, melyeknek csak az igények szabhatnak határt.

Egyedi beléptető rendszerek, szoftverfejlesztés és integráció
Kérjen ajánlatot!

KapcsolatKapcsolat
KRP Solutions – Korpás Gábor EV.
Magyarország fegyvernek

Vállalkozás
Korpás Gábor EV.
SZÉKHELY 5231 Fegyvernek, Háy M. ú 9


Az Ön partnere
KORPÁS GÁBOR
Vezető tisztségviselő
IT Rendszermérnök
korpas.gabor@krpsolution.hu
+3620 221 8757


Info
info@krpsolution.hu